dolgu botox mezoterapi

 

Dolgu mezoterapi   ve botox düşünen kişilerin  kaliteli ürünler ve tecrübeli hekimlerde uygulama yaptırması işlem sonuçları ve estetik sonuçlar için önemlidir.

dolgu veya botox uygulaması sadece ürünü yüze enjekte etmek değildir. Kişinin yüz dinamiği ve fiziksel özelliklerini analiz ederek ihtiyacı olan ürünleri uygun teknikle uygun ortamlarda kullanmaktır.

Kim uygulamalı ; konusunda uzman doktorlar ilk öncelik olmalıdır.

Kullanılacak Ürün ; Piyasada etki, fiyat ,güvenilirlik,bilinirlik, arge vb konularda farklılaşmış geniş bir ürün yelpazesi vardır .  Bu nedenle doktor önemlidir.

İlk Görüşme  ve muayene  ;  Kişi  ihtiyaçlarını ve isteklerini belirlemeli net ifade edebilmeli , aksinde  doktorunun deneyimi ve önerisine güvenmeli .Daha önceki uygulamalar ürünler ve zamanları hakkında  doktorunu bilgilendirmeli .Sağlıklı ve sorunsuz uygulamanın  anahtar noktasıdır.

Bilinç   ;  Uygulamalar  minimum riskler içersede sonuçta bir maddenin vücuda enjekte edildiğini,allerji, damar tıkanıklığı vb komplikasyonların oluşabileceğini  , istenen etkinin bir süre sonra tamamen geriye döneceğini , çoklu uygulamaların uzun vadede daha iyi sonuçları olacağını   bilmelisiniz.

 

Bu nedenle botox nekadar  ?  ,  Bir mlt dolgu ne kadar   ? , nazolabial dolgu ne kadar ? gibi sorular yanıltıcı ve zaman kaybından başka bir şey değildir. Emin olun profesyoneller sizin istediğiniz cevapları vermeyeceklerdir .

Çok basit bir matematik var , piyasa değeri 5 lira olan bir ürünü  3 liraya  SAĞLIKLI  almanız mümkün  değildir 😉