internet geyikleri

internet sitelerinde  ,bazı kişiler  bu doktora ameliyat olucam nasıl diye soruyorlar , ne için nasıl,  kime göre nasıl , hangi durumda nasıl  vs vs belli değil,

birileride buna yorum yapıyor hatta ameliyatları hakkında ayrıntılı yorum yapıyor sevgili çok bilgili ! , mandalinayı bile tek tek seçen   ülkem insanı 🙂 doktorunu böyle de seçebiliyor !!!!!!!

 burun ameliyatları ile ilgili  bi kaç örnek

 bir arkadaşım oldu

çekiç keski girmişler ameliyata,takır tukur

sonra 1 hafta gözünün altı mor gezdi

sonra düzeldi ama siması değişti resmen

bir de komşumuzun oğlu yaptırdı

çok fena yaptılar,o kadar da yontulmaz ki kardeşim

 

benim ablam ağustos ayında burun kemiğindeki eğriliği düzeltmek için lokal anestezi oldu.sabah gitti.öğlen 2 gibi evdeydi.öyle burun deliklerinde kocaman tampon falan hiçbirşey yoktu.artık yeni uygulama böyle dediler.ilkgün biraz ağrısı oldu.ama diğer günler eskiye oranla dahada az diyordu.sadece soğukta sızlıyordu.ama dedikleri gibi dikkat etmen gerekiyor belirli bir süre. ablam lökal anestezide olduğu için hepsini çok iyi hatırlıyor.tak-tak diye ses geliyordu diyor:) doktor kemiği kırdığı gibi beynime oksijenin gittiğini anladım diyor. bence tavsiye en kısa sürede ameliyat ol dahada kötü durumlara neden olma.beyne yeterli oksijen gitmediği zaman beyinde, akciğerlerde ve kalpda rahatsızlar oluşmaya başlıyormuş.

 

slm arkadaşım.öncelikle burnunda deviasyon gibi bir problemin olması senin en yakın zamanda operasyon geçirmeni gerektiriyor.

ben de aynı prob.vardı.bundan 1 ay önce plastik cer.ameliyat oldum.

-hastanede bir gece kalıyosun.

-ameliyat senin uyanmanla beraber tam 4 saati buluyo.ve genel anest.yapılıyo.

-ameliyattan çıkar çıkmaz ilk 24 saat içinde gözlerinin üzerine buz uygulanıyo.gözler ve yüz bölgen çok şiş ve morluklar olmasın diye.tabi bunu yapabilmen için mutlaka yanında refakatçi bulundurursun

-sonrası 15 gün tamponlarla yaşıyosun.ağrı ve acılar oluyo.kanama da oluyo tabi bunlar normaldir

-bana sorarsan geciktirmeden olmanı tavsiye ederim

cevp  arkadaşım evet haklısınız bir an önce olmam gerekiyor hatta cok gec kaldım ama zaman sorunum var :(( cok teşekkür ederim aydınlattıgın için..

valla bi arkadaşım olmuştu şimdi yazıp da seni korkutmim :))

arkadaş burun ameliyatı oldu burnu düşüyo ameliyat sonrası aynı maykıl jeksin burnu gibi japonyadan özel ilaç getiriyollar doktorlar.. ilaç dediğim bildiğimiz yapıştırıcı:))))

deviasyon arkadaşında dediği gibi eğrilik ve seninkide deviasyon.sana şöle söyeleleyeyim ders çalışırken zorlanırsın çünkü ameliyattan sonra başını aşağıya doğru eğmemen gerekecek basınç olmaması için belirli süre.okul sebebiyle olmadım ama kısa sürede olmayı bende düşünüyorum:)

arkadaşım ben de tam dediğin şekilde biliyorum,kbb pek aklıma yatmıyor estetik cerrah en iyisi,baş ağrısı ve faranjit en büyük sorunum,ben emekli sandığına bağlıyım sen nerede oldun ameliyatı isim verebilir misin hangi şehir..ayrıca burnunun görüntüsünde bir değişme oldu mu,eğrilik var mıydı sende de..

ben ankara’da ,………………. oldum.4500lira verdim.burun çok önemli,tam suratın ortasında.insanın ifadesini tamamıyla değiştiriyor.o yüzden iyi bir doktora olmak lazım.3-5 fazla verip doğru düzgün,işi bilen bir doktora olmak lazım.ben estetik de olduğum için burnumun görüntüsünde değişiklik oldu.kemer vardı ,gitti.

sadece deviasyon ameliyatı olacaksanız simanız değişmez korkmayın.burnunuz da düşmez.burun düşmesi denen şey şu,burun ile dudak arasındaki açının erkeklerde 90 derece,bayanlarda biraz daha fazla olması lazım.kemerli burunlarda genelde burun ucu da düşüktür.burun ucu,içeriden kemiğe dikilerek burun ucu yükseltilir.dikişler gevşek yapılmışsa zamanla ipler kendisini bırakır ve burun yine eski haline döner,yani aşağıya bırakır kendini.burun düşmesi denen şey bu.sadece deviasyon ameliyatında burun ucuna müdahele edilmez.siz estetik olmayacaksanız ,burun düşmesinden falan korkmanıza gerek yok.deviasyon ameliyatı çok basit bir ameliyattır.geçmiş olsun

teşekkür ederim bu bilgi biraz olsun içimi rahatlattı..

arkadaşım demek ki benim olacağım ameliyat senin olacağınla aynı,yani bende de estetik olacak ve duyumlarım seninle aynı yönde,hatta fiyatlar dahi aşağı yukarı tutuyor,ben istanbula yakın bir yerdeyinm artık istanbulda olacam başka çarem yok..çok sağol,ben de aydınlandım..

Bu konu 11,010 defa okundu. ……………………………(Neleri okuyup inanıyoruz 🙂

ben çok simetrik ve havalı burunları beğeniyorum avşa dalveren ruhsar öcal rojda demirerinki gibi ……………………….. beyin tarzı nedir istediğim gibi yapabilirmi acab:

evet canım muayene ücreti alıyor l….bide sakın şuna şu kadar ameliyat yapmışsınız falan deme…senden daha az lır belki şeker…bide en ii dr.ada gitsen bilgisayardan ilginç görünüo biraz burun daha yapay ama yakından daha farklı ben …….. beye gittiğim zaman bunu farkettim canım
sewgiler:

 

BURUN ETİ İÇİN BİLMİYORUM AMA PENDİK İSTASYON SSK DA CENK EROL BEY VAR. ( kendimi bile buldum 🙂
KBB Cİ VE ESTETİK CERRAH ONU ÇOK METH ETDİLER BEN KARAR VERMİŞDİM AMA TAM ARADIĞIN
doktor GİBİ GÖZKÜYOR.

MORARMALARI SORAN ARKADAŞLAR
BENİM AMELİYATDAN SONRA MORARMAM YOK DENİCEK KADAR AZ OLDU.
Kİ KIRIK DOLAYISIYLA BAYAĞI ZOR BİR AMELİYAT OLDUĞU HALDE.
AMA AMELİYATDAN SONRA İLK 12 SAAT BUZ KOMPRESİ UYGULADIK
ONUN ÇOK FAYDASI VAR BİR DE CİLT TİPİNE GÖRE DEYİŞİYOR.

ALLAH HERKESE GÖNLÜNE GÖRE doktor VERSİN
BEN ÇOK MEMNUNUM HEM SAĞLIK HEM GÖRÜNTÜ AÇISINDAN